Mesajul presedintelui

« inapoi

Presedinte - Director General ing. Florin Rusu
Presedinte & Director
General ing. Florin Rusu

Stimati parteneri,

Cominco Oltenia SA activeaza pe piata constructiilor din anul 1999. In toata aceasta perioada compania si-a consolidat pozitia pe piata, raspunzand afirmativ celor mai importante provocari. Prin lucrarile realizate atat in Romania cat si in alte tari din Uniunea Europeana compania noastra a demonstrat ca este un partener ce se ridica la inaltimea celor mai mari exigente.

Respectul fata de parteneri, respectul fata de mediul de afaceri, respectul fata de fiecare membru din colectivul nostru si in definitiv respectul fata de munca, constituie o preocupare permanenta pentru noi toti.
In ultimii ani am investit in dotari, in tehnologie, in imbunatatirea proceselor, ceea ce ne conduce spre accesarea cu usurinta a unor noi oportunitati.

Avem convingerea ca mentinerea acestui program si pe viitor, coroborat cu accesarea unor noi piete, va duce la dezvoltarea durabila a companiei noastre.
Succesul companiei se datoreaza aptitudinilor, profesionalismului, bunei colaborari dintre departamente, entuziasmului si efortului general al oamenilor care lucreza in cadrul acesteia. Compania se bazeaza pe o echipa manageriala dinamica, ce a progresat notabil, adaptandu-se cu succes la mediul concurential de pe piata, dar si pe dedicatia sutelor de angajati care reusesc sa faca fata provocarilor cu care se confrunta.

Ultimii ani ne-au pus la incercare angajamentul privind preocuparile noastre pe termen lung, precum si abilitatea de a face fata provocarilor pe termen scurt si foarte scurt.
Am depasit cu succes aceasta provocare, consolidandu-ne astfel increderea ca suntem pregatiti pentru viitorul care ne asteapta.

Presedinte & Director General
Florin RUSU